מהם המקורות הטבעוניים הטובים ביותר לחלבון?

תאריך הפרסום 27/07/2025 / אוכל
מהם המקורות הטבעוניים הטובים ביותר לחלבון?

מקורות מעולים לחלבון טבעוני כוללים עדשים, חומוס, טופו, סייטן, קינואה, שעועית, טמפה ואפילו אגוזים וגרעינים. גם ירקות ירוקים כהים מכילים כמות נאה של חלבון. אפשר לשלב כמה יחד לקבל פרופיל חומצות אמינו מלא.


אהבתם את התשובה? אנא שתפו אותה עם החברים!
שתפו בפייסבוק
שתפו בווטסאפ
שתפו בטלגרם





© 2025  אתר השאלות  כסף פוליטיקה היסטוריה מקומות מושגים אנשים ספורט טבע בריאות